Δουλέυοντάς με εμάς

Τα λουλούδια δημιουργούν την ατμόσφαιρα για την ημέρα του γάμου σας.

Όταν σχεδιάζουμε  τα λουλούδια σας, υπάρχει ένα επίπεδο φροντίδας και εμπειρογνωμοσύνης που πηγαίνει στο χειρισμό κάθε λουλουδιού, γι 'αυτό είμαστε  τόσο υπερήφανοι για αυτό που σας παραδίδουμε.

Λόγω αυτού του επιπέδου λεπτομέρειας εξυπηρετούμε έναν περιορισμένο αριθμό πελατών κάθε χρόνο. Είμαστε μια μικρή επιχείρηση και μας αρέσει αυτός ο τρόπος  γιατί έτσι μπορούμε να αφοσιωθούμε 100% σε μία εκδήλωση.

Σχεδιάζουμε  μόνο 15 εκδηλώσεις  κάθε σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Αυτό σημαίνει ότι το ημερολόγιό μας μπορεί να κλείσει γρήγορα.

Γάμοι

Είμαστε ειδικοί στους γάμους. Μας  αρέσει να βοηθάμε  τα ζευγάρια να εκφράζουν ένα προσωπικό στυλ ,με τη χρήση της εμπειρίας μας ,για να μεταφράσουν τις ιδέες τους σε μοναδικά σχέδια floral που είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσατε να οραματιστείτε, αλλά αντιπροσωπεύουν πραγματικά το στυλ σας.

Η ημέρα του γάμου σας εξαρτάται από τους ειδικούς που θα σας καθοδηγήσουν στις λεπτομέρειες και θα σας προσφέρουν κορυφαία υπηρεσία.

Οπτικός συντονισμός & Στύλ

Ο οπτικός συντονισμός και ο σχεδιασμός συμβάντων θα εξασφαλίσουν ένα συνεκτικό στυλ για την εκδήλωσή σας. Δεν πρόκειται για προγραμματισμό γάμων με πλήρεις υπηρεσίες.Οι υπηρεσίες μας αφορούν μόνο ότι έχει να κάνει σε σχέση με τα λουλούδια.Εάν υπάρχει συντονιστής (wedding planner) η σας παρέχει ο χώρος κάποιον  θα βοηθήσουμε  στα στάδια απο  τις αποφάσεις του ,θα συνεργαστούμε  για να προστατέψουμε το όραμά σας και να μεγιστοποιήσουμε την οπτική επίδραση.

Το Στυλ και ο οπτικός συντονισμός είναι για σας αν ...

*Έχετε την μεγάλη εικόνα  και χρειάζεστε έναν εμπειρογνώμονα για να εστιάσετε στις λεπτομέρειες.

*Θέλετε να εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους φίλους σας

*Νιώθετε ότι τα  λουλούδια στην  διακόσμηση είναι βασικά για ένα  γάμο.

*Πρέπει να μεταμορφώσετε ένα χώρο.

"Amazing job! Professional, trustworthy with minmum stress for the bride! Many thanks"

Anastasia

Τι πιο όμορφο από μια υπέροχη σύνθεση με λουλούδια στο παράθυρο για σου φτιάχνει η διάθεση! (απο Moustakas flowers) ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Νίνα Ε.

Πολύ καλή εξυπηρέτηση από τα παιδιά!!Δουλειά με φαντασία κ όραμα!!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!! Εύχομαι καλές δουλειές κ πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς

Ολυμπια Ι.

Μπράβο παιδιά!!! Εξαιρετική δουλειά, με μεράκι και φαντασία! Κάθε μέρα και καλύτεροι!!! Σίσσυ και Τόλη συγχαρητήρια!!! Ανεπιφύλακτα δηλώνω φαν

Σαββατούλα Ι.