Τα λουλούδια μας δείχνουν πανέμορφα στο παράθυρό μας,όμως ο άμεσος ήλιος που περναει μέσα απο το τζάμι τα καίει και τα καταστρέφει.Προτιμότερη θέση για τα λουλούδια ,είναι ένα σκιερό και δροσερό μέρος.Αποφεύγουμε να τα έχουμε κοντα σε εστίες θέρμανσης.

Και τα λουλούδια πεινάνε.Άν θέλετε να τα ταίσετε,για  να διαρκέσει περισσότερο η φρεσκάδα τους,ανακατέψτε 1/4 αναψικτικό 7up και 3/4 νερό.Καλό θα είναι να ρίξουμε στο διάλυμα και 1-2 σταγόνες χλωρίνης (όχι παραπάνω) για την αποφυγή δημιουργίας βακτηριδίων.

Αλλάζουμε ανα δύο μέρες το νερό στα λουλούδια μας, και κόβουμε το κάτω μέρος από το στέλεχος του λουλουδιού διαγώνια.Καθαρίζουμε το βάζο καλά με απορρυπαντικό,για να καθαρίσει απο τυχόν βακτήρια που έχουν δημιουργηθεί.Το νερό στο βάζο πρεπει να είναι τόσο ωστε να καλύπτει το μέρος που κόψαμε τα λουλούδια μας.Το περισσότερο νερό έχει σαν αποτέλεσμα να σαπίσουν  τα στελέχη ,και να μαραθούν πιό γρήγορα.

Τα φρούτα είναι σύμμαχος της δικιάς μας υγείας αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο για τα λουλούδια.Τα φρούτα εκπέμπουν  αιθυλένιο, τόσο , ώστε ακόμη και σε ένα ξεχωριστό μπολ μερικά μέτρα  μακριά, είναι ένας εξασφαλισμένος δολοφόνος για τα λουλούδια μας.